{{Notifications.Current.Title}}

{{RegionSelector.Message}}

Enter your postcode to ensure we provide you with the correct pricing and availability for your area.
We've automatically detected your region as EOF WEB. Please select the icon above to change.
My Cart
{{Item.Name}}
{{Item.Name}}
{{selectedFeature.FeatureName}}: {{selectedFeature.FeatureOptionName}}
{{Item.TotalPrice}}
x {{Item.Quantity}}
You have no items in your cart
My Cart
{{Item.Name}}
{{Item.Name}}
{{selectedFeature.FeatureName}}: {{selectedFeature.FeatureOptionName}}
{{Item.TotalPrice}}
x {{Item.Quantity}}
You have no items in your cart
{{RegionSelector.Message}}

Enter your postcode to ensure we provide you with the correct pricing and availability for your area.
We've automatically detected your region as EOF WEB. Please select the icon above to change.

Grey Street

Grey Street

Client was looking to re-do their offices and labs over two levels. Using a mixture of locally made lab benches (including specially treated laminate), desks and chairs we were able to create a space suitable for purpose and deliver the project on time and to the highest standard.

{{message}}