{{Notifications.Current.Title}}

{{RegionSelector.Message}}

Enter your postcode to ensure we provide you with the correct pricing and availability for your area.
We've automatically detected your region as EOF WEB. Please select the icon above to change.
My Cart
{{Item.Name}}
{{Item.Name}}
{{selectedFeature.FeatureName}}: {{selectedFeature.FeatureOptionName}}
{{Item.TotalPrice}}
x {{Item.Quantity}}
You have no items in your cart
My Cart
{{Item.Name}}
{{Item.Name}}
{{selectedFeature.FeatureName}}: {{selectedFeature.FeatureOptionName}}
{{Item.TotalPrice}}
x {{Item.Quantity}}
You have no items in your cart
{{RegionSelector.Message}}

Enter your postcode to ensure we provide you with the correct pricing and availability for your area.
We've automatically detected your region as EOF WEB. Please select the icon above to change.

8 Mile Plains

8 Mile Plains

The Client is a long standing one with Empire and approached us with the requirement of creating designated areas for their teams to work in.

The Uptile screen system was utilised to provide privacy partitions throughout the floor for small meeting rooms and the like, but also for the workstation areas as a way of providing power and data services to each individual user. A splash of colour was also added to the screens to give the space a sense of warmth.

{{message}}